Εταιρικό Προφίλ

Η Pyrosav ιδρύθηκε το 1952, με κύριο στόχο την δημιουργία μιας εταιρίας υψηλών προδιαγραφών στο χώρο της συντήρησης συστημάτων πυρασφάλειας. Η επιτυχία της χτίστηκε με ομαδική εργασία και διάθεση να υπερνικήσει οποιαδήποτε πρόκληση.

Η Pyrosav πιστεύει ακλόνητα ότι το πιο σημαντικό της πλεονέκτημα είναι το προσωπικό της με την τεχνογνωσία που διαθέτει. Αυτή η πίστη την καθιέρωσε σαν μοντέλο προς μίμηση στο τομέα της συντήρησης συστημάτων πυρασφάλειας. Παρακολουθεί άγρυπνα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς έτσι ώστε να παρέχει στο πελατολόγιό της το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η πολυετής εμπειρία, οι ιδιόκτητες και τεχνολογικά άρτιες εγκαταστάσεις της Pyrosav, πιστοποιημένες κατά ISO 9001/2015 και τον φορέα πιστοποίησης ΕΒΕΤΑΜ, η λειτουργία εντός της εταιρίας τεχνικού γραφείου που μπορεί να εκπονήσει οποιαδήποτε ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ζητηθεί, το κέντρο επανελέγχου υψηλής και χαμηλής πίεσης δοχείων, η πιστοποίηση για εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων πυροπροστασίας εγκαταστάσεων που περιέχουν φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου, η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση καθώς και η άριστη ποικιλία και ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε δίνουν το έναυσμα για μια εξαιρετική συνεργασία.

Η Pyrosav δοκιμάζει καινοτόμες τεχνολογίες πολύ πιο πέρα από τον ανταγωνισμό στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη κάλυψη όλων των αναγκών με χαμηλό κόστος και υψηλή λειτουργικότητα. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας κατέχει τη γνώση του τεχνικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος, έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση γύρω από τις εξελίξεις, εγγυάται το άρτιο αποτέλεσμα. Η ανάπτυξη συνεργασιών κύρους και ουσίας από την εταιρεία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου, συμβάλλει στο γεγονός που μας κάνει μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου. Το σύνολο των γνώσεων και των εμπειριών μας είναι στη διάθεσή σας.

Στην Pyrosav θα βρείτε τον αξιόπιστο συνεργάτη σας, στοχεύοντας σε μία αμφίδρομη επαγγελματική μακροχρόνια σχέση.

Με εκτίμηση,
Ο Γενικός Διευθυντής
Γεωργίου Γεώργιος

Scroll to Top